tisdag 7 augusti 2012

Lyxigt bäddset till reducerat pris



Fleur du France är ett mycket exklusivt bäddset sytt i Egyptisk bomullssatäng med en hög trådtäthet. Satängväven gör tyget mycket mjukt men även slitstarkt och ger det en vacker lyster. Tyget har också ett vackert bladmönster vilket ger extra elegans. När vi skapade kollektionen var vi inspirerade av en vacker och blomstrande fransk trädgård med väldoftande rosor och dignande fruktträd. Denna typ av sängkläder används av de mest exklusiva hotellen världen över.

Påslakanet är i storleken 150x210cm och det vackert vingförsedda örngottet är i storleken 50x60cm.

Varje bäddset levereras i en vacker vit presentförpackning hem till din dörr och frakten är kostnadsfri inom hela Sverige. Om du skulle ångra dig så tar vi emot returer av oanvända varor i originalförpackningen inom 30 dagar efter de levererats. Vi rekommenderar dock att du om du gärna vill känna på tyget i förväg beställer ett grtisprov från oss innan du beställer produkten ( frakten vid returer bekostas av kunden själv).
Leveranstiden är 2-5 dagar och betalningen sker via faktura 14 dagar efter att du mottagit produkterna.

Kollektionen tillhör Millefeuilles vårkollektion, därav det reducerade priset. Vi har bara 6 set kvar så först till kvarn gäller.


Om du vill veta mer om kollektionen Fleur du France eller våra övriga produkter, vänligen besök www.millefeuille.se

God kväll
Annelie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar