tisdag 2 juli 2013

Cruise Collection


Vem vill väl inte hit när vinterns isande vindar härskar och snön yr?

Vi har bestämt oss för att skapa en Millefeuille Crusie collection med sängkläder och accessoarer. Sedan ett antal år tillbaka lanserar de stora modehusen inte enbart vår/sommar- samt höst /vinter- kollektioner utan även cruise eller resort- kollektioner. Från början var dessa kollektioner avsedda för de mer välbärgade kunderna i länder med kalla vintrar som gav sig iväg på lyxkryssningar eller reste till varmare länder under vintern för att njuta av sol, bad och värme. Numera riktar sig dessa kollektioner främst till kunder som redan shoppat klart höstkollektionerna och letar efter något nytt och fräscht att ha på sig under hösten och vinterns semesterresor.

Vår tanke är att efter Millefeuilles höst/vinter- kollektionerna som ofta är lite inspirerade av höstens och vinterns färger, dofter samt jul och nyår så kommer vi att lansera  kollektioner med sängkläder som känns lite somrigare och mer semesterdoftande. Vi kommer även att satsa på sköna badlakan för den kritvita playan samt  negligeer/ nattlinnen som passar på de mest fashionabla hotellrummen.

Vårt mål är att lansera vår första Millefeuille Cruise Collection under sommaren 2014 men smakprov på vad som väntas kommer att visas på bloggen redan tidigare.

Vad tycker ni läsare om detta?

Annelie

Besök oss gärna på www.millefeuille.se
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar