onsdag 10 juli 2013

Modeinspiration

Något att inspireras av...

Många är de modedesigners som inspireras av vardagliga ting. En färg, en sak eller något som händer kan bli starten för en helt ny kollektion. Så småningom köps kläderna av människor världen över och den första idén kommer nu att påverka en hel värld.

Under modevisningarna är det alltid spännande att se de nya trenderna och höra designerns historia bakom kollektionen. Den omgivande miljön och musiken gör hela showen än mer spännande. Som Louis Vuittons vårkollektion 2012 där Marc Jacobs lät modellerna sitta på en karusell med vita hästar till ljudet av musik som lät som en speldosa, Vackert! Ett annat exempel är Karl Lagerfelds vårkollektion för Chenel 2008 där modellerna gick runt en 75 fot hög vit Chaneljacka, helt magiskt!
Om du inte har möjlighet att se modevisningarna live så brukar de flesta designers ha samma visning tillgänglig via sina hemsidor.

Bra inspiration är viktigt och på Millefeuille arbetar vi på samma sätt. Vi ser eller upplever något vackert som inspirerar oss och vi överför denna idè till våra sängkläder. Prover sys upp som sedan om de blir bra blir en ny kollektion.

Vad ispireras du mest av?

Annelie

Besök gärna www.millefeuille.se för mer information om vårt företag och våra produkter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar